ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ


Σχετικά με εμάς

Είμαστε υπερήφανοι γιατί παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες επαγγελματικές υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες και δίνουμε σαφείς και απλές απαντήσεις σε τυχόν οικονομικές ερωτήσεις τους. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας σε όλες τις πτυχές της οικονομικής τους ζωής. Για να διατηρήσουμε υψηλά τα επίπεδα των στόχων μας, συνεργαζόμαστε στενά με κάθε πελάτη και τους βοηθάμε στο να διαχειρίζονται αποτελεσματικά την επιχείρησή τους και/ή τα προσωπικά τους οικονομικά θέματα.

Εκτός από τη δέσμευσή μας να σας παρέχουμε την οικονομική εμπειρία μας, είμαστε υπερήφανοι και για την κοινωνική μας δέσμευση. Η ΛΕΣΝΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ θεωρεί τον εαυτό της μέλος της κοινωνίας στην οποία λειτουργεί και επενδύει πίσω στην κοινωνία παρόμοιες υπηρεσίες που στοχεύουν σε ένα καλύτερο αύριο. Υποστηρίζουμε την πρωτοβουλία για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Για να μάθετε περισσότερα για τις ενέργειες μας, ελέγξτε τα τελευταία νέα μας στην αρχική σελίδα.

Αν θέλετε να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί μας και να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.